Rólunk

Msphalozat.hu/lynxbike.hu/simsonalkatresz.hu hálózat


A hálózatot a Moped 91 Kft. alapította azzal a céllal, hogy termékeihez, márkáihoz a magánszemélyek is könnyen, online vásárlással hozzájuthassanak. Mivel a Moped 91 Kft. nagykereskedés, és ehhez szigorúan tartja is magát, ezért közvetlenül magánszemélyeket nem áll módjában kiszolgálni. Erre a problémára megoldás a Msphalozat.hu/lynxbike.hu/simsonalkatresz.hu hálózat, illetve a Robogómagazin webshop.


Miben más ez a webshop, mint a többi motoralkatrésszel és kiegészítővel foglalkozó online áruház? Egyszerű a válasz: sehol máshol nem kapod meg azokat a termékeket és márkákat, amik nálunk megtalálhatóak!


Ezen kívül pedig egyedi szolgáltatásokkal is a rendelkezésedre állunk. Ilyen például a személyes átvétel lehetősége. A rendelésed leadásakor csak ki kell választanod egyet az átvevőpontok közül, és ha nem szeretnél csomagküldési díjat fizetni, menj el személyesen a kiválasztott üzletbe! Ebben pedig még egy plusz lehetőség is rejlik: mivel a Msphalozat.hu/lynxbike.hu/simsonalkatresz.hu hálózatba igyekeztünk olyan motoros üzleteket beválogatni, akik szervizzel is rendelkeznek, ezért a termék átvételekor megkönnyítjük számodra a gumi- vagy olajcserét is: kérd a szerviz szolgáltatást!


Mi nem csak eladni akarunk Neked: igyekszünk hétről-hétre tájékoztatni az ország különböző pontjain megrendezésre kerülő motoros találkozókról, összejövetelekről, és közelebbről is megismertetni az alkatrészekkel és kiegészítőkkel, hogy tudd, mit is veszel meg!

 

 


Miért a Msphalozat.hu/lynxbike.hu/simsonalkatresz.hu hálózat

  • népszerű, minőségi márkák, melyekhez csak nálunk juthatsz hozzá
  • egyszerű és gyors rendelés, akár otthonról vagy a mobilodról
  • 24 órán belüli csomagküldés
  • díjmentes, személyes átvétel lehetősége az ország területén
  • díjmentes garanciális ügyintézés az átvevőpontokon
  • szerviz lehetősége, szakmai tanácsadás és segítség
  • és végül: mert egy jó hangulatú, összetartó közösség vagyunk, évente pedig többször is személyesen találkozhatsz, bulizhatsz velünk a Simson- Robogó Roadshow keretében!

Rólunk írták: