Az off-road motorozás a legjobb kenőanyagokat igényli.

A vezetési feltételek gyakran rendkívül nehezek a gép számára, ami azt jelenti, hogy a használni kívánt kenőanyagok teljesítményszintjének meg kell felelnie a magas követelményeknek. A Putoline Oil termékek az ilyen terepen mozgó bajnokoknak készülnek. 100% -ban megbízható, hosszú élettartammal és ezáltal költségmegtakarítással. Összpontosíts arra, hogy élvezd utazást, a motorozást gond nélkül a világon, és a Putoline gondoskodik a kenőanyagokról.

 

A Putoline kiváló minőségű off-road termékei széles választéka biztosítja, hogy mindig a megfelelő termékre számíthasson minden off- road terepen motorozó. Mivel a termékek megfelelnek a különböző motorkerékpár-gyártmányok gyári előírásainak, tudni fogod, hogy a megfelelőt használod. A motorolajok mellett a Putoline Oil sebességváltó- és légszűrő olajokat, valamint különböző karbantartási termékeket is kínál.

  

Abszolút csúcsminőséget szeretne a motorjához?

 Mostantól az N-TECH® additív technológia a legmagasabb minőséget képviseli, amelyet a Putoline Oil kínál a 4 ütemű motorolaj kínálatában. Az N-TECH® termékek használata növeli a motor élettartamát és csökkenti a karbantartási költségeket. Az N-TECH® PRO R+ egy nagyon széles választék tetején helyezkedik el, amely alkalmas a napi használatra, egészen a motorkerékpár extrém használatáig. Ez a termék helyettesíti a Nano-Tech termékcsaládot.

 

A közúti és off road használatra szánt különböző viszkozitású motorolajok N-TECH® additív technológiát tartalmaznak. Ezenkívül a Putoline Oil egy teljesen új versenyterméket vezet be, amelyet az N-TECH® additív technológia alapján állítanak elő. Így nem csak a hobbi motorosok számára vannak kenőanyagaik, hanem a profi versenyzők, világbajnokok számára is.

 

A legkeresettebb, legkedveltebb termék off-roadosok számára:

 

Az Action Kit egy teljes légszűrő szervizkészlet. A készlet mindent tartalmaz, amire szüksége van a hablevegő-szűrők olajjal történő tisztításához és újra impregnálásához! A termékek egyedülálló összetétele miatt a szűrőt a szűrőt a legjobban megtisztítják, meghosszabbítva a szűrő és a motor élettartamát.

  Putoline Action Kit

A LEGJOBB JÁR A MOTORODNAK IS!