Miért válaszd az Mzone kesztyűket?

Ha a legjobb minőségre vágysz és biztonságos közlekedésre ez a legjobb választás! Válogathatsz az extra kényelmes marhabőr, kecskebőr, a legerősebb karbon-kevlár vagy a TPU protektoros termékeinkből.

 

A motoros kesztyűknél fontos, hogy bőrből készüljenek, mivel esés során a bőr a kopásállóságával véd, így az Mzone kesztyűk csúcsminőségű marhabőrből és kecskebőrből készültek.

 

Extrém körülmények között motorozol, de a legnagyobb védelemre vágysz? Akkor válassz ezekből a KARBON-KEVLÁR protektoros kesztyűkből, melyek marhabőrből, megerősített tenyérrésszel, csuklónál állítható pánttal, poliészter béléssel készültek. S-XXL méretben kaphatók.

                                     

               

Ha neked a TPU-s kesztyűk váltak be, melynek kitűnő tulajdonságai a kopásállóság, a nagy terhelhetőség és a nagy szakítószilárdság, akkor válaszd ezt a rövid szárú, csúcsminőségű marhabőr vagy a hosszabb szárú kecskebőr kesztyűt. Mindkettő neoprén anyagból, megbízható TPU protektorokkal rendelkezik, mely a kéz szellőzését is lehetővé teszi, megerősített tenyérrésszel, poliészter béléssel, S-XXXL méretben kaphatók.

                                    

   

 

A nőkre is gondoltunk, így a legbiztonságosabb anyagból, marhabőrből készült kesztyűink, megerősített tenyérrésszel, poliészter béléssel, szilikonos emblémával és szuper nőies virágmintákkal díszítettek. XS-XXL méretben, a legkisebb női kezek is párra találnak.

 

 

                                                

 

Az igazán fázós kezűeknek, vagy a télen is aktívan motorozó vevőknek a téli poliészter bőr, Hipora membrán kesztyűket ajánljuk!

A kesztyű kopjon, ne a kezed!