Adatvédelem


A www.msphalozat.hu/www.lynxbike.hu/www.simsonalkatresz.hu adatvédelmi alapelvei


A www.msphalozat.hu/www.lynxbike.hu/www.simsonalkatresz.hu  örvend weboldalunkon tett látogatásának és a szervezet iránti érdeklődésének. Előfordulhat, hogy személyes adatokat kérünk Öntől. Az erre vonatkozó kérdések megválaszolása önkéntes. Bármely a www.msphalozat.hu/www.lynxbike.hu/www.simsonalkatresz.hu  weboldalain megadott személyes adata kizárólag csak az Ön személyes egyedi gondozására, termék és szolgáltatásainkról szóló információk megküldésére kerülnek letárolásra és feldolgozásra, esetleg a www.msphalozat.hu/www.lynxbike.hu/www.simsonalkatresz.hu  tagnyilvántartó rendszerében kerülnek tárolásra. A www.msphalozat.hu/www.lynxbike.hu/www.simsonalkatresz.hu  biztosítja Önt, hogy az Ön adatait az érvényes személyes adatvédelmi törvénynek megfelelően bizalmasan kezeljük.

A www.msphalozat.hu/www.lynxbike.hu/www.simsonalkatresz.hu  figyelemmel van az Ön magánszférájára

Az Ön privátszférája a személyes adatok feldolgozásakor és minden adat biztonsága számunkra fontos cél, amelyre mi minden esetben tekintettel vagyunk. Személyes adatait, amelyekre a www.msphalozat.hu/www.lynxbike.hu/www.simsonalkatresz.hu  oldalain tett látogatásakor teszünk szert, bizalmasan és csak a törvényi határozatok szerint kezeljük. 
Az adatvédelem és az információbiztonság egyesületi politikánk részét képezi. A www.msphalozat.hu/www.lynxbike.hu/www.simsonalkatresz.hu  weboldalairól más ajánlattevők weboldalai is elérhetők, amelyeken ezek az adatvédelmi nyilatkozatok nem terjednek ki.

Személyes adatok megszerzése és feldolgozása

További személyes adatokat csak akkor tárolunk, ha Ön ezeket önként pl. egy regisztráció, körkérdés, vagy egy szerződés végrehajtásához ad meg.

Személyes adatok felhasználása, továbbadása és célhoz-kötöttsége

A www.msphalozat.hu/www.lynxbike.hu/www.simsonalkatresz.hu  az Ön személyes adatait csak a weboldalak adminisztrációs, nyilvántartási célokra használja, csak az ezekhez szükséges mértékben. Az Ön felhatalmazása nélkül az Ön adatait harmadik személynek a www.msphalozat.hu/www.lynxbike.hu/www.simsonalkatresz.hu -n kívül nem adjuk.

Biztonság

A www.msphalozat.hu/www.lynxbike.hu/www.simsonalkatresz.hu  biztonsági intézkedéseket hoz, hogy az Ön általunk kezelt adatait manipulációk, veszteség és rombolás ellen, vagy jogosulatlan személyek, vagy jogosulatlan közzététel ellen védjük. Biztonsági intézkedésein megfelelnek a műszaki fejlődésnek és azokat állandóan javítjuk.

Választási lehetőség

Az Ön adatait arra is fel kívánjuk használni, hogy találkozónkról, hírekről, szolgáltatásainkról értesítsük, és azokról alkalomszerűen megkérdezzük. Természetesen a részvétel ezekben az akciókban önkéntes. Ha ezzel nem értene egyet, mindenkor közölheti ezt velünk, és ezzel az adatokat ennek megfelelően zárolni tudjuk.