Motorgumi – érdekel az arany középút?

Motorgumi – érdekel az arany középút?

Motorgumi – érdekel az arany középút?

A motorgumid kiválasztásnál két lehetőség tárul eléd: vagy prémium márkát választasz vagy rákényszerülsz egy olcsó opcióra, de pár héten belül le is cserélheted. Mi viszont tálcán kínáljuk Neked az arany középutat: válaszd a minőséget megfizethető áron, válaszd az Rzone termékeket!

És a végére hagytuk a legfőbb érvet: az Rzone köpenyek 42% gumitartalommal rendelkeznek, valamint 6PR jelölésűek! Ellenőrizd le a jelenlegi gumidat, hogy hány rétegű!

„A gumiabroncs tartósságát a szövet besorolása határozza meg (PR). A magasabb PR szám nagyobb terhelhetőségi tartományt jelent a gumiabroncs esetében. Hasonlóan fontos a szövetváz rétegeinek száma. A pamutszálas szövet alkalmazása idején a szövetváz rétegeinek számát jelölték. A szövetváz-rétegek száma azonban drámaian csökkent a kordréteges szövet megjelenésekor, amilyen az erős műselyem, a nylon és a poliészter. A fogyasztók, akik hozzászoktak, hogy nagy számú szövetréteggel rendelkező gumit használnak, megértették, hogy a rétegek száma lecsökkent az erős kordszövet megjelenésének köszönhetően. Feltették azonban azt a kérdést is, hogy a régi pamutszövetből hány réteg felelne meg az új szövet egy rétegének. A kérdésükre válaszként vezették be a szövet besorolás (PR) használatát. Így 6-PR nem azt jelenti, hogy a gumiabroncsban ténylegesen 6 szövetréteg van, a besorolás azt jelöli, hogy a gumiabroncs erőssége megfelel a 6 szövetréteggel rendelkezőnek.” (forrás: http://www.hankooktire-eu.com/)

Kattints ide, és válaszd ki a Neked és a motorodnak megfelelő köpenyeket és tömlőket!