Moped Solution Point- Megoldások kétkerékre!

Moped Solution Point- Megoldások kétkerékre!

www.msphalozat.hu – Megoldások kétkerékre!

Az MSP Hálózat megálmodója és megalkotója a Moped 91 Kft – Szakértői stabilitást nyújt minden motoros kiskereskedelmi boltnak 1991 óta!

Miért pont MSP? Azért, mert az MSP, mint MOPED SOLUTION POINT-  vagyis moped megoldási pont!

Az msphalozat.hu oldalon keresztül igyekszünk kiszolgálni Magyarország és Európa motor- és kerékpáralkatrész kereskedőit és szervizeit, rajtuk keresztül pedig a motorosokat, kerékpárosokat. Célunk, hogy megoldást nyújtsunk mind a kereskedő, mind a vásárlók problémáira, hogy biztonságos és hosszútávon jól működő járművek vegyenek részt a forgalomban. Továbbá, hogy minden kétkeréken közlekedő a legbiztonságosabb kiegészítőket válasszák.

Az msphalozat.hu üzleteink menüpontban megtalálod, azon kiemelt szervizeinket, és üzleti pontjainkat, ahol olyan szakértelmet nyújtó partnereinket éred el, akiktől akár személyesen vagy csomagküldő szolgálattal is átveheted a szükséges termékeket.

Keresd meg a hozzád legközelebbi partnerünket és kérd segítségét.

Azért, hogy még jobban betekintést nyerhessetek a Moped 91 és az MSP Hálózat tagjainak világába, és egy kis szórakozást nyújthassunk a motorozás kedvelőinek, évről évre megrendezzük a Simson- Robogó Roadshow-t.  Minden évben különböző városokban rendezzük meg az ügyességi versenyből álló motoros versenyt, melyről rendszeresen jelennek meg beszámolók a facebook oldalainkon.

 

Csatlakozz hozzánk, hogy te is azonnal értesülj minden motoros rendezvényről:

 

Simsonos közösség: https://www.facebook.com/simson.mza.klub/

Simson- Robogó Roadshow: https://www.facebook.com/SimsonRobogoroadshow/